HJO Måleri AB

Måleriföretag Tibro

Vi är ett måleriföretag i Tibro som arbetar för kvalitet och glädje. Vårt måleriföretag i Tibro utför alla typer av måleriarbeten åt privatpersoner, företag, föreningar, m.m. Våra måleritjänster håller alltid hög standard och bringar dig ett värde.

Hjo Måleri logga Skövde

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

Ditt måleriföretag i Tibro

Låt vårt måleriföretag i Tibro bli ditt förstahandsval när du söker måleri! Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet varav 30 som egenföretagare. Idag består Hjo Måleri av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder
Måleriföretag i Tibro

Vårt måleriföretag i Tibro har ett stort utbud av måleritjänster som alltid håller hög kvalitet och är hållbart. Våra duktiga målare i Tibro, Skövde, Hjo, och Karlsborg arbetar engagerat med ett brett utbud av material från pålitliga leverantörer för att erbjuda dig den bästa lösningen.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera de bästa resultaten som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Vi strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa färgerna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!
Alltid Garanti

Pålitligt måleriföretag i Tibro

Vi utgår ifrån Hjo men vi arbetar väldigt ofta med våra kunder i SkövdeKarlsborg och Tibro också.

Som ett komplett måleriföretag kan vi hjälpa dig, oberoende av om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till vårt måleriföretag i Tibro för allt inom måleri! Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Vårt måleriföretag i Tibro erbjuder Allt inom måleri

Urval av tjänster

Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg

Målning

Som ett måleriföretag i Tibro så har vi några grundvärderingar: hög kvalitet och minimal miljöpåverkan till förmånlig kostnad. Vi utför en mängd olika tjänster, oavsett om det är i hus, lägenheter eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från att måla golv och väggar till att fräscha upp fasader och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel

Fönstermålning

Om dina fönsterramar och delar ser slitna ut och påverkar utseendet av ditt hus eller byggnad så kan vi hjälpa dig att fräscha upp dem genom målning och underhåll! Detta gör så att dina fönster ser nya och fräscha ut, utan att du behöver byta ut hela fönstret. Kontakta oss när det är dags för fönstermålning, och vi kommer att leverera högkvalitativt resultat.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering

Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Ditt måleriföretag i Tibro

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita det måleriföretag som du anlitar. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vårt måleriföretag i Tibro har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga!

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss
Kontaktuppgifter till vårt måleriföretag i Tibro

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO