HJO Måleri AB

Måleri Karlsborg

Vi är ett måleri i Karlsborg som arbetar för kvalitet och glädje. Vårt måleri utför alla typer av måleriarbeten åt privatpersoner, företag, föreningar, m.m. Våra måleritjänster håller alltid hög standard och bringar dig ett värde.

Hjo Måleri logga Skövde

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

Ditt måleri i Karlsborg

Låt oss bli ditt förstahandsval när du söker måleri i Karlsborg! Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet varav 30 som egenföretagare. Idag består Hjo Måleri av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder
Måleri

Vårt måleri i Karlsborg har ett stort utbud av måleritjänster som alltid håller hög kvalitet och är hållbart. Våra duktiga målare i Karlsborg arbetar engagerat med ett brett utbud av material från pålitliga leverantörer för att erbjuda dig den bästa lösningen.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera de bästa resultaten som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Vi strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa färgerna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!
Alltid Garanti

Pålitligt måleri i Karlsborg

Vi utgår ifrån Hjo men vi arbetar väldigt ofta med kunder både i Skövde och Karlsborg.

Som en målarfirma som alltid erbjuder fullservice är vi redo att hjälpa dig, oavsett om du är en privatperson eller företag. Alltså så kan du vara säker på att vårt måleri i Karlsborg täcker alla dina behov! Med våra fasta värderingar och en äkta passion för måleri och tapetsering, kan du lita på att vi levererar hög kvalitet i alla våra projekt åt dig.

Allt inom måleri

Urval av tjänster

Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg

Målning

Som ett måleri i Karlsborg så har vi några grundvärderingar: hög kvalitet och minimal miljöpåverkan till förmånlig kostnad. Vi utför en mängd olika tjänster, oavsett om det är i hus, lägenheter eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från att måla golv och väggar till att fräscha upp fasader och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel

Fönstermålning

Om dina fönsterramar och delar ser slitna ut och påverkar utseendet av ditt hus eller byggnad så kan vi hjälpa dig att fräscha upp dem genom målning och underhåll! Detta gör så att dina fönster ser nya och fräscha ut, utan att du behöver byta ut hela fönstret. Kontakta oss när det är dags för fönstermålning, och vi kommer att leverera högkvalitativt resultat.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering

Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Ditt måleri i Karlsborg

För oss är det självklart att du som kund ska kunna lita på det måleriföretag du anlitar. Vi arbetar aktivt för att skapa förtroende och trygghet hos våra kunder genom att ha en öppen och ärlig dialog, erbjuda referenser om så önskas, och ge en nöjd-kund-garanti! Vår självsäkerhet gör att vi alltid kan stå för vår prestation och kvalitet.

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss
Kontaktuppgifter till våra målare i Karlsborg

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO