Din målare i Hjo

Hjo Måleri AB

Hjo Måleri är ett gäng målare som arbetar för kvalitet och glädje. Våra målare utför alla typer av måleriarbeten åt privatpersoner, företag, föreningar, m.m. Våra måleritjänster levereras alltid med hög standard och bringar dig ett värde.

Hjo Måleri logga Skövde
Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Varför välja oss som din målare?

Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet som målare, varav 30 som egenföretagare. Idag består Hjo Måleri av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder

Målare

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster som kännetecknas av god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv erbjuder vi kunden en optimal lösning.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera enastående resultat som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa färgerna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!
Alltid Garanti

Målare i Hjo

Vi utgår ifrån Hjo men hjälper regelbundet våra kunder i Skövde, Tibro och Karlsborg också.

Som en komplett målarfirma med flera kunniga målare kan vi hjälpa dig, oavsett om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Vi har kunskapen och erfarenhet inom måleri
Urval av tjänster
Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg
Målning

Målarna på Hjo Måleri delar fullt ut de värdegrunder som företaget omfattar; kvalitet och miljöhänsyn prioriteras högt samtidigt som vi strävar efter att hålla kostnaderna på en minimal nivå. Våra tjänster kan inkludera allt från målning av golv och väggar till att fräscha upp fasader och dörrar. Vi är här för att möta alla dina målningsbehov.

Målare målar fönsterram med målarpensel
Fönstermålning

Slitna fönsterramar och tillhörande delar får huset eller byggnaden att se mindre tilltalande ut. Igenom att måla och rusta upp de befintliga fönstren skapar man ett nytt och fräscht utseende till ett lågt pris – utan att byta hela fönstret! Är det dags att ta itu med fönstermålningen så är det oss du ska vända dig till för ett resultat av god kvalitet.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering
Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Kontakt
Hör av dig till våra målare
Kontakta oss
Kontaktuppgifter till våra målare

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO