HJO Måleri AB

Målare Karlsborg

Letar du efter målare i Karlsborg? Hjo Måleri är en grupp målare som arbetar för kvalitet och glädje. Våra målare utför alla typer av måleriarbeten åt privatpersoner, företag, m.m. Vårt mål är att alltid erbjuda måleritjänster som håller hög standard och bringar dig ett värde.

Hjo Måleri logga Skövde
Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Vilka är vi?

Vi vill vara ditt förstahandsval när det kommer till målare i Karlsborg! Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet som målare, varav 30 som egenföretagare. Idag består vårt måleri i Karlsborg av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Givetvis har vi F-skattsedel vilket gör det möjligt för dig som privatpersoner att nyttja ROT-avdraget. Detta kan ge upp till 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar våra målare i Karlsborg. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss på Hjo Måleri eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder

Målare

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster som alltid reflekterar god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv kan våra målare i Karlsborg erbjuda dig en optimal lösning.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera enastående resultat som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa färgerna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!

Alltid Garanti

Målare Karlsborg

Våra målare utgår ifrån Hjo men hjälper regelbundet våra kunder i Skövde, Tibro och Karlsborg med diverse målerier. 

Som en komplett målarfirma med flera kunniga målare i Karlsborg kan vi hjälpa dig, oavsett om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Vi har kunniga målare i Karlsborg

Urval av tjänster

Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg
Målning

Målarna på Hjo Måleri delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Våra målare i Karlsborg utför alla typer av måleriarbeten, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från målning av golv och väggar till målning av fasad och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel
Fönstermålning

Slitna fönsterramar och tillhörande delar får huset eller byggnaden att se mindre tilltalande ut. Igenom att måla och rusta upp de befintliga fönstren skapar man ett nytt och fräscht utseende till ett lågt pris – utan att byta hela fönstret! Är det dags att ta itu med fönstermålningen så är det oss du ska vända dig till för ett resultat av god kvalitet.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering
Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en målare i Karlsborg från Hjo Måleri med expertis inom tapetsering, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Anlita oss som din målare i Karlsborg

För oss är det viktigt att du som kund ska kunna lita på våra målare i Karlsborg. För att uppnå en hög kundtrygghet ser vi till att alltid ha en god kommunikation och lämna referenser vid förfrågan. Vi är säkra på vår förmåga och lämnar därför alltid en nöjd-kund-garanti.

Målare thomas
Kontakt

Hör av dig

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till våra målare i Karlsborg

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO