HJO Måleri AB

Målare Tibro

Letar du efter professionella målare i Tibro? Hjo Måleri erbjuder en mängd med målartjänster för både privatpersoner och företag. Vårt team strävar alltid efter högkvalitativa resultat och nöjda kunder. Kontakta oss för dina måleribehov i Tibro!

Hjo Måleri logga Skövde

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Varför välja oss som din målare i Tibro?

Vi vill vara ditt förstahandsval när du söker efter målare i Tibro. Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet varav 30 som egenföretagare. Idag består vårt måleri i Tibro av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det händer ibland att vi samarbetar med andra lokala byggfirmor för att kunna erbjuda våra kunder en bredare tjänsteutbud!

Vi har också en F-skattsedel, vilket innebär att privatpersoner kan dra nytta av ROT-avdraget när de anlitar oss. Detta kan ge 30% avdrag på arbetskostnaden, vilket kan göra måleriprojektet mer prisvärt för dig som kund. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss på Hjo Måleri eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder
Måleri

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av måleritjänster som kännetecknas av god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv kan våra målare i Tibro erbjuda kunden en optimal lösning.

Kvalitetspolicy

På Hjo Måleri AB drivs vi av att leverera ett arbete som uppfyller kundens förväntningar, önskemål och behov. Alla våra uppdrag uppnår hög kvalitet och blir därmed en god referens för ett fortsatt samarbete med kunden.

Miljöpolicy

Våra målare i Tibro skall i samverkan med beställaren välja färger och annat material som förskönar och ger objektet lång hållbarhet med liten påverkan på miljö och hälsa under och efter arbetet.

Kolla in några av våra projekt här!

tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti

2 års garanti!

Alltid Garanti

Målare Tibro

Våra målare utgår ifrån Hjo men hjälper regelbundet våra kunder i Skövde, Tibro och Karlsborg med diverse målerier. 

Som komplett målarfirma kan vi hjälpa dig, oberoende av om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Vi har erfarna målare i Tibro

Urval av tjänster
Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg

Målning

Våra målare delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Vi hanterar en rad olika måleritjänster, inklusive målning av golv, väggar, fasader och dörrar, oavsett om det är i hus, lägenheter eller kommersiella fastigheter.

Målare målar fönsterram med målarpensel

Fönstermålning

Om dina fönster och deras delar börjar se slitna ut, kan målning och renovering göra dem fräscha och snygga igen utan att du behöver byta ut hela fönstret! Kontakta oss för högkvalitativt arbete till ett rimligt pris när det är dags att fräscha upp dina fönster.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering

Tapetsering

Tapetsering kan vara knepigt för de oerfarna, och ett välutfört arbete kräver noggrannhet och erfarenhet. För att säkerställa ett felfritt resultat bör du överväga att anlita en skicklig målare från Hjo Måleri i Tibro som är expert på tapetsering. På så sätt kan du vara säker på att få det resultat du önskar!

Vi hjälper dig

Anlita oss som din målare i Tibro

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita på vår målare i Tibro. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss

Kontaktuppgifter till våra målare i Tibro

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO