HJO Måleri AB

Tapetsering Karlsborg

Behöver du professionell hjälp med tapetsering i Karlsborg? Då har du kommit rätt! Hjo Måleri AB erbjuder måleritjänster och tapetsering, alltid med den bästa kvalitén. Vi är ett mindre, prisbelönat företag som tapetserar åt både privatpersoner och företag.

Hjo Måleri logga Skövde

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Ditt förstahandsval för tapetsering i Karlsborg

Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet som målare, varav 30 som egenföretagare. Idag består vårt måleri i Karlsborg av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Givetvis har vi F-skattsedel vilket gör det möjligt för dig som privatpersoner att nyttja ROT-avdraget. Detta kan ge upp till 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar våra målare i Karlsborg. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss på Hjo Måleri eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder
Tapetsering

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av tapetseringstjänster som kännetecknas av god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv erbjuder vi kunden en optimal lösning vid tapetsering i Karlsborg.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera enastående resultat som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa tapeterna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!

Alltid Garanti

Experter på tapetsering i Karlsborg

Vi jobbar regelbundet i Karlsborg, men även i Hjo, Tibro och Skövde, med olika uppdrag inom tapetsering.

Som komplett målarfirma kan vi hjälpa dig, oberoende av om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket och tapetsering så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Allt inom Måleri och tapetsering i Karlsborg

Urval av tjänster
Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg
Målning

Målarna på Hjo Måleri delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Vår måleri nära Kalrsborg utför alla typer av måleriarbeten, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från målning av golv och väggar till målning av fasad och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel
Fönstermålning

Om dina fönsterramar och delar ser slitna ut och påverkar utseendet av ditt hus eller byggnad så kan vi hjälpa dig att fräscha upp dem genom målning och underhåll! Detta gör så att dina fönster ser nya och fräscha ut, utan att du behöver byta ut hela fönstret. Kontakta oss när det är dags för fönstermålning, och vi kommer att leverera högkvalitativt resultat.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering
Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Proffs på tapetsering i Karlsborg

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita på hantverkaren som du anlitar för tapetsering. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga.

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss

Anlita oss för tapetsering i Karlsborg

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO