HJO Måleri AB

Målare Hjo

Hjo Måleri är ett gäng målare i Hjo som arbetar för kvalitet och glädje. Våra målare utför alla typer av måleriarbeten åt privatpersoner, företag, föreningar, m.m. Vårt mål är att alltid erbjuda måleritjänster som håller hög standard och bringar dig ett värde.

Hjo Måleri logga Skövde
Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare
HJO Måleri AB
Vilka är vi?

Vi vill vara ditt förstahandsval när du söker målare i Hjo. Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet varav 30 som egenföretagare. Idag består vårt måleri i Hjo av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi samarbetar mycket med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Såklart så har vi F-skattsedel vilket gör det möjligt för dig som privatpersoner att nyttja ROT-avdraget. Detta kan ge upp till 30% avdrag på arbetskostnaden när du anlitar våra målare. Om du vill veta mer om ROT kan du antingen höra av dig till oss på Hjo Måleri eller läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder

Målare

Hjo Måleri har ett stort utbud av måleritjänster som alltid håller hög kvalitet och är hållbart. Våra duktiga målare i Hjo arbetar engagerat med ett brett utbud av material från pålitliga leverantörer för att erbjuda dig den bästa lösningen.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att uppfylla både kundernas behov, krav och förväntningar. Våra tjänster är alltid präglade av hög kvalitet, och varje uppdrag hanteras noggrant. Vi är fast beslutna att leverera enastående resultat som överträffar förväntningarna.

Miljöpolicy

Våra målare i Hjo strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa färgerna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!
Alltid Garanti

Målare Hjo

Våra målare utgår ifrån Hjo men hjälper väldigt ofta kunder i Skövde, Tibro och Karlsborg med olika måleritjänster. 

Som en komplett målarfirma med flera kunniga målare i Hjo kan vi hjälpa dig, oavsett om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett starkt intresse för hantverket så garanterar vi hög standard på de arbeten vi gör åt dig.

Allt inom måleri
Våra tjänster
Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg
Målning

Målarna på Hjo Måleri delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Våra målare i Hjo utför alla typer av måleriarbeten, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från målning av golv och väggar till målning av fasad och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel
Fönstermålning

Slitna fönsterramar och tillhörande delar får huset eller byggnaden att se mindre tilltalande ut. Igenom att måla och rusta upp de befintliga fönstren skapar man ett nytt och fräscht utseende till ett lågt pris – utan att byta hela fönstret! Är det dags att ta itu med fönstermålningen så är det oss du ska vända dig till för ett resultat av god kvalitet.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering
Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en målare från Hjo Måleri med expertis inom tapetsering, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Anlita oss som din målare Hjo

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita på vår målare i Hjo. För att du som kund ska känna dig trygg så har vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga!

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss
Kontaktuppgifter till våra målare i Hjo

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO