HJO Måleri AB

Tapetsering Hjo

Behöver du professionell hjälp med tapetsering i Hjo? Då har du kommit rätt! Hjo Måleri AB erbjuder måleritjänster och tapetsering, alltid med den bästa kvalitén. Vi är ett mindre, prisbelönat företag som tapetserar åt både privatpersoner och företag.

Hjo Måleri logga Skövde

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Ditt förstahandsval för tapetsering i Hjo

Hjo Måleri grundades 1988 av Tomas Torstensson, som än idag är företagets ägare och driver det. Med över 40 års erfarenhet, inklusive 30 år som egenföretagare, har Tomas en fast och rik kunskap om branschen. Hjo Måleri är idag en sammansvetsad grupp med 5 målare, inklusive Tomas, som sammanlagt har över 100 års erfarenhet tillsammans!

Vidare så upprätthåller vi ett ömsesidigt och givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material, inklusive tapeter och färg. Dessutom samarbetar vi regelbundet med andra lokala byggföretag för att säkerställa att vi kan tillgodose och komplettera alla våra kunders behov på bästa möjliga sätt.

Vi erbjuder även ROT-avdrag när du anlitar oss för tapetsering i Hjo! Ifall du har några frågor till ROT-avdrag eller våra tjänster, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Över
0
års samlad erfarenhet
Verksamma i
0
år
Vi strävar efter
0 %
nöjda kunder
Tapetsering

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av tapetseringstjänster som kännetecknas av god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv erbjuder vi kunden en optimal lösning vid tapetsering i Hjo.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB skall alltid eftersträva att uppfylla kundernas uttalade och underförstådda behov, krav och förväntningar. Vår tapetsering i Hjo kännetecknas av god kvalitet och varje uppdrag skall skötas så att det blir en god referens för fortsatta affärer med kunden.

Miljöpolicy

Hjo Måleri AB strävar alltid efter att samarbeta nära med kunden för att tillsammans välja de bästa tapeterna och övrigt material, som inte bara förskönar utan också säkerställer lång hållbarhet med minimal påverkan på både miljön och hälsan.

Kolla in några av våra projekt här!
tapetsering
projekt måleri
målare. tapetsering i Skövde
tapetsering projekt. Måleri
måleri skövde
målare hus, måleri
tapetsering
måleri hall skövde. tapetsering i Skövde

Ser mer exempel på vår Facebook och Instagram

garanti
2 års garanti!

Alltid Garanti

Experter på tapetsering i Hjo

Vi jobbar regelbundet i Hjo, men även i Skövde, Tibro och Karlsborg, med olika uppdrag inom tapetsering.

Som komplett målarfirma kan vi hjälpa dig, oberoende av om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket och tapetsering så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Allt inom Måleri och tapetsering i Hjo

Urval av tjänster
Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg
Målning

Målarna på Hjo Måleri delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Vår måleri nära Hjo utför alla typer av måleriarbeten, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från målning av golv och väggar till målning av fasad och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel
Fönstermålning

Om dina fönsterramar och delar ser slitna ut och påverkar utseendet av ditt hus eller byggnad så kan vi hjälpa dig att fräscha upp dem genom målning och underhåll! Detta gör så att dina fönster ser nya och fräscha ut, utan att du behöver byta ut hela fönstret. Kontakta oss när det är dags för fönstermålning, och vi kommer att leverera högkvalitativt resultat.

gröna tapeter på en vägg. tapetsering
Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Proffs på tapetsering i Hjo

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita på hantverkaren som du anlitar för tapetsering. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga.

Målare thomas
Kontakt
Hör av dig
Kontakta oss

Anlita oss för tapetsering i Hjo

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO