HJO Måleri AB

Tapetsering Skövde

Hjo Måleri tillhandahåller tjänster inom tapetsering i Skövde. Vi är ett mindre, prisbelönat företag som tapetserar åt både privatpersoner och företag.

Hjo Måleri logga

Utsedda till Årets Måleriföretag i kategorin Små Företag av Årets Hantverkare

HJO Måleri AB

Vilka är vi?

Hjo Måleri startades 1988 av Tomas Torstensson som idag driver företaget. Tomas har själv dryga 40 år erfarenhet varav 30 som egenföretagare. Idag består Hjo Måleri av ett erfaret team av 5 målare inkl. Tomas. Tillsammans har dem en bra bit över 100 års samlad erfarenhet.

Vi för ett ömsesidigt och givande samarbete med Colorama i Hjo, där vi köper allt vårt material så som t.ex. tapeter och färg. Det hör också till vanligheterna att vi tillsammans med andra lokala byggföretag hjälps åt för att komplettera och tillgodose kundens behov.

Över

0
års samlad erfarenhet

Verksamma i

0
år

Vi strävar efter

0 %
nöjda kunder

Tapetsering

Hjo Måleri erbjuder ett komplett utbud av tapetseringstjänster som kännetecknas av god kvalitet. Med ett brett urval av material från ledande leverantörer och ett stort engagemang och driv erbjuder vi kunden en optimal lösning vid tapetsering.

Kvalitetspolicy

Hjo Måleri AB skall alltid eftersträva att uppfylla kundernas uttalade och underförstådda behov, krav och förväntningar. Vår tapetsering skall kännetecknas av god kvalitet och varje uppdrag skall skötas så att det blir en god referens för fortsatta affärer med kunden.

Miljöpolicy

Hjo Måleri AB skall i samverkan med beställaren välja tapeter och annat material som förskönar och ger objektet lång hållbarhet med liten påverkan på miljö och hälsa under och efter arbetet.

garanti

2 års garanti!

Alltid Garanti

Experter på tapetsering i Skövde

Vi jobbar regelbundet i Skövde med olika uppdrag inom tapetsering.
Som komplett målarfirma kan vi hjälpa dig, oberoende av om du är privatperson eller företag. Du kan vända dig till oss för allt inom måleri. Med stabila värdegrunder och ett genuint intresse för hantverket och tapetsering så garanterar vi hög standard på de arbeten vi utför åt dig.

Allt inom måleri

Urval av tjänster

Målare använder en roller för att applicera blå målarfärg på vit vägg

Målning

Målarna på Hjo Måleri delar de värdegrunder som företaget förespråkar; kvalitet och miljö till minsta möjliga kostnad. Vår måleri nära Skövde utför alla typer av måleriarbeten, oavsett om det gäller hus, lägenhet eller större kommersiella fastigheter. Våra kunder vänder sig till oss för allt från målning av golv och väggar till målning av fasad och dörrar.

Målare målar fönsterram med målarpensel

Fönstermålning

Slitna fönsterramar och tillhörande delar får huset eller byggnaden att se mindre tilltalande ut. Igenom att måla och rusta upp de befintliga fönstren skapar man ett nytt och fräscht utseende till ett lågt pris – utan att byta hela fönstret! Är det dags att ta itu med fönstermålningen så är det oss du ska vända dig till för ett resultat av god kvalitet.

gröna tapeter på en vägg

Tapetsering

Tapetsering är ett arbete som kräver noggrannhet och erfarenhet för att man ska få ett resultat man kan vara nöjd med. Som okunnig kan det vara riktigt lurigt att få till det utan eventuella skavanker. Anlita en expert från Hjo Måleri för dina tapetseringsprojekt, så får du det slutresultat som du förtjänar.

Vi hjälper dig

Vi tapetserar Skövde

För oss är det underförstått att du som kund ska kunna lita på hantverkaren som du anlitar för tapetsering. För att uppnå en hög kundtrygghet så för vi alltid en öppen och transparent dialog med kunden, lämnar referenser vid förfrågan samt lämnar en nöjd-kund-garanti. Vi har möjlighet att lämna en sådan garanti då vi är säkra på vår förmåga

Målare thomas

Hör av dig

Kontakta oss

Kontaktuppgifter för tapetsering i Skövde

Ring

070 - 594 98 63

Postadress

Industrigatan 40, 554 50 HJO